Datin seks video

Posted by / 02-Dec-2016 08:33

Aaahhhhh nikmatnya rasa, terasa lega sekali konekku bila bersentuhan dengan teteknya yang membukit itu.

Aku pun terus ke second stage, lalu aku buka butang bajunya, menampakkan teteknya yg ranum dan tegang itu, ahhh putingnya pink!

Mak aku suruh cakap aku ni anak makcikku, makcik aku ni andartu masa tu so takde anak, sebab kalau bukan anak misi tak kasi jaga.

Aku mengangguk sebab, lagi la mudah pasal kalo misi ingat aku ni anak dia mesti diaorg takkan syak apa2 padaku.

Nafsuku semakin tak tertahan, dan segera aku baring atas tubuhnya, dan aku selitkan konekku di celahan farajnya.

Aku buka bajunya, lalu perlahan aku naik ke katil lalu mengankangi makcikku.

Selalu juga dia jadi mangsa skodenganku sebelum ini.

Pada mulanya, mak aku bertugas untuk menjaganya di hospital kerana mak aku suri rumah, tapi kemudiannya dia tak larat, jadi dia suruh aku menjaga makcikku. Maknanya aku akan mempunyai banyak peluang untuk memuaskan nafsuku menggunakan tubuh makcikku.

Sesampainya di hospital, aku bertukar shif dengan mak aku, dan mak aku pun pulang.

Hatiku berdebar bila merenung tubuh montok yang terbaring di atas katil ini.

Datin seks video-88Datin seks video-52Datin seks video-80

Pintu memang akan ditutup pada waktu malam, so line clear.

One thought on “Datin seks video”